• דבר המנהל

ביה"ס נעם הינו משפחה אחת גדולה.

בה יש מורים מצוינים ומסורים המשמשים מודל ראוי ומעורר השראה.

לתלמידים החפצים ללמוד להתקדם ולהצליח מתוך אמון עצמי במתנות שהקב"ה העניק להם.

כשהשותפים החשובים הם ההורים שתומכים ומלווים את ילדיהם היקרים מתוך אחריות ואימון מלא בבית הספר ובנעשה בו, תוך שיח פתוח ושוטף,

על מנת, שנוכל יחד לעשות את המירב והמיטב למען ילדינו. הקניית ערכים תורניים וציוניים אהבת האדם והארץ. ורצון עצמי לגדול בתורה במידות והנהגות טובות.

וכל זה בגיבוי אנשי מנהלה מסורים אוהבים ואכפתיים, העושים הכל על מנת שהמשפחה תוכל להמשיך ולמלא את שליחותה לטובת ולמען כלל ישראל .

בכבוד רב,

הרב רחמים ביטון – מנהל ביה"ס

• אבני דרך בבית ספרינו

• בית חינוך כמשפחה
          • טיפוח קשר אישי חם המושתת על יחסי אמון בין הורים, מורים ותלמידים.

• סביבה לימודית
          • יצירת סביבה לימודית בטוחה ונעימה, המטפחת סקרנות, מקוריות ומצוינות.

• יראה
          • טיפוח יראת שמיים ואהבת השם.

• תורה
          • חינוך על פי התורה, כתורת חיים.

• הישגים
          • טיפוח הישגים לימודיים בהתאם לצרכי הלומד וטיפוח תחושת מסוגלות ומוטיבציה לימודית.

• חברה
          • טיפוח חברה ערכית, שחבריה יגלו סולידאריות, כבוד, נתינה, מעורבות חברתית, אכפתיות וערבות הדדית.